omraninfo20

جامع ترین پایگاه محصولات و خدمات ساختمای ایران

omraninfo20

جامع ترین پایگاه محصولات و خدمات ساختمای ایران

ویژگی های یک سایت خوب چیست؟

تاثیر وب سایت در کسب و کار

حتما برای شما هم پیش آمده یا در اطرافیانتان حداقل دیده اید که صاحب یک کسب و کار محلی یا کوچک همواره دوست داشته تا به کار خود رونق بخشد و دست به هرکاری که باعث ترقی بوده بزند! در گذشته شاید برای توسعه مهارتی که ارائه میدادید یا محصولی که میفروختید، مجبور بودید تا هزینه زیادی صرف کنید تا آن به چشم بیاید و دسته آخر ممکن بود تا به نتیجه دلخواهتان هم نرسید; اما امروزه با روی کار آمدن وب سایت ها میتوان گفت که کسب و کار میتواند همواره سیر تکاملی و صعودی داشته باشد; در واقع دیگر جای نگرانی وجود ندارد و شما در هر لحظه بدون توجه به موقعیت مکانی میتوانید به وسیله وب سایت اطلاعات، مشخصات یا محصولات خود را در اختیار مشتری بگذارید.


10 عامل موثر برای پرورش و  رشد یک سایت خوب

حال که با اهمیت وب سایت آشنا شدیم، لازم است تا عوامل تاثیرگزار در طراحی سایت را بشناسیم; بدیهی است که هرچه مواردی که در کیفیت سایت اثر دارند، با دقت عمل بیشتری بررسی شوند، سایت رشد بی نظیری خواهد کرد. ما در این محتوا سعی کرده ایم تا به برخی از این موارد اشاره کنیم:

1-انتخاب بستر مناسب برای سایت(هاستینگ)

حتما میدانید که قبل از هرچیزی و قبل از اینکه به فکر طراحی سایت  و بالا آوردن سایت بیفتید، باید یک بستر مناسب برای سایت خود در نظر بگیرید. سایت برای ذخیره اطلاعات خود، نیاز به یک فضا دارد تا بتواند به همان میزانی که تعیین کرده از آن استفاده کرده و کار خود را به پیش ببرد. یکی از چیزهایی که در رابطه با وب سایت ها بسیار مهم است سرعت لود آنهاست; بدیهی است که یک وب سایت با سرعت پایین هیچوقت نمیتواند تا مخاطب را به انتظار برای بالا آمدن راضی کند. بنابر این انتخاب هاستینگ ایده آل برای یک سایت، علاوه بر اینکه سرعت لود را افزایش میدهد، به شما اطمینان خاطر میدهد تا خیالتان از بابت هر خطای احتمالی راحت باشد. چون در این صورت تیم پشتیبانی آن هاست در هر زمان برای رفع مشکل در دسترس هستند.

2-در ابتدای مسیر برای خود یک برنامه ریزی و نقشه راه درنظر بگیرید.

میتوان گفت ابتدایی ترین و اساسی ترین عامل در طراحی سایت  مفید و کار آمد این است که دقیقا  بدانید سایتتان را برای چه کاری میزنید؟ آیا قصد فروش محصول خاصی را دارید؟ آیا هدفتان از زدن سایت فقط انتشار اخبار و اطلاع رسانی در رابطه با خودتان بوده یا ... بعد از اینکه به هدف نهاییتان رسیدید، حال میتوانید ظاهر سایت ورابط کاربری مناسب و نوع تعامل کاربران با خودتان را برآن اساس شکل دهید. این کار باعث میشود تا کاربر زمانی که وارد سایتتان میشود مستقیما به چیزی که میخواهد دست پیدا کند. علاوه بر همه این ها بر رتبه سایت نیز تاثیر به سزایی دارد.


3-ظاهر یک سایت خوب

آیا تا به حال به این دقت کرده اید که چه چیزی باعث میشود تا شما از بین هزاران فروشگاه یا پاساژ، فقط از یکی از آنها خرید کنید؟ یا اینکه چرا تصمیم گرفتید از بین همه آنها وقت خود را در آن مغازه صرف کنید؟ قطعا عامل یا عواملی باعث شده که شما با پای خودتان وارد آن مغازه شوید. اولین چیزی که میتواند تعیین کننده و بازگوکننده نوع و نحوه فعالیت یک فروشگاه باشد و شما را از دور به خود جذب کند، ظاهر آن است. ظاهر یک سایت را هم میتوانیم به یک لباس تشبیه کنیم; طبیعی است که هرچه این لباس شکیل تر و خوش فرم تر باشد، باعث جلب توجه بیشتری در بین مردم  میشود.یک وب سایت خوب هم اگر با طراحی مناسب پیش رود و استانداردهای رابط کاربری در آن در نظر گرفته شود، بی شک در بین رقبای خود یکتا خواهد بود. چه بسا که مخاطب در قدم بعدی به هدف خود و چیزی که به دنبال آن بود، در وب سایتتان برسد و این یعنی  یک خبر خوب!

4-نوشتن محتوای صادقانه

بعد از اینکه از ظاهر مناسب و دلنشین سایت خود مطمئن شدید، حال نوبت به محتوا نویسی برای آن است. قبل از اینکه شروع به نوشتن محتوا کنید باید پیش خودتان به چند سوال پاسخ دهید. سوالاتی مانند مخاطبین من چه کسانی هستند؟در چه رده سنی قرار دارند؟از چه علایقی برخوردارند؟

دانستن اینکه شما با چه جامعه ای طرف هستید و آنالیز ویژگی های اخلاقی و امیال آنها، به شما کمک میکند تا ادبیات خود را در نوشتن پیداکنید. بی شک نحوه و لحن صحبت شما با افراد میانسال یا مسن، برای نوجوانان و سنین کمتر خوشایند نخواهد بود. هم چنین در صحبت های خود صادق و بی ریا باشید و تا جایی که میتوانید از درستی حرفی که میزنید مطمئن باشید; مخاطبین شما به دنبال یک محتوایی هستند که با آنها رک و راست باشد. در واقع تنها چیزی که باعث میشود تا مخاطب به یک وب سایت اعتماد کند همین محتوای آن است.

5-تاثیر سئو در سایت

سئو(Seo) یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یکی دیگر از عوامل کاربردی در بالا آوردن رنک سایت، افزایش بازدید و بهبود عملکرد سایت میبشد; در واقع با استفاده از سئو شما میتوانید به سایتتان جانی دوباره ببخشید. استفاده از کلمات کلیدی درمحتوا یک نمونه از ترفندهای سئو میباشد که سبب میشود تا به موضوع اصلی  بارها اشاره شود. هم چنین استفاده از شخصی سازی در تولید و تهیه عکس ها، برندسازی،ارائه فیلم از محصولات یا در صورت لزوم ارائه فیلم اموزشی، همه اینها مواردی هستند که تاثیر به سزایی در سئوی سایت شما دارند.

6-سایت ریسپانسیو(واکنش گرا)

موردی که خیلی در نحوه نمایش سایت شما اثردارد، ریسپانسیو بودن آن است ; واکنش گرا بودن یعنی اینکه سایت در همه مرورگرهای قدیمی یا جدید، الخصوص دستگاه های مختلف مانند لپ تاب، تبلت یا موبایل، به خوبی  قابل نمایش و تعامل باشد. در نتیجه این ویژگی سبب میشود تا بازدیدکنندگان وب سایت افزایش پیدا کرده و بازخورد بیشتر و کارآمدتری بگیرند. درواقع به اصطلاح خودمانی میتوان گفت که مخاطب تعامل راحت تری با ما پیدا میکند.

7-امنیت 

یکی از مهم ترین چیزهایی که در رابطه با سایتتان باید به آن توجه داشته باشید امنیت آن است. حتی اگر شما در طراحی سایت  به بهترین شکل عمل کرده باشید و بازخورد ویژه ای هم داشته باشید، باز هم ممکن است در مواقعی سایت شما دچار اختلال شود. در چنین مواردی داشتن پروتکل امنیتی https برای ادرس سایت تاثیر زیادی در حفظ امنیت دارد. البته این یکی از کارهایی است که برای امنیت سایت میتوان انجام داد. کار دیگری که میتوان به آن اشاره کرد ارسال کدها درهنگام طراحی سایت به روش Post میباشد. 

8-لینک دهی

بی شک هر فرآیندی که باعث توسعه یک وب سایت و بیشتر دیدن شدن آن شود، نقش باور نکردنی درارتقا آن دارد. همانطور که میدانید امروزه شبکه های اجتماعی در تبادل اطلاعات و انتشار هر محتوایی حرف اول را میزنند; از آن گذشته از چنان جذابیتی برخوردار هستند که مخاطب مجاب میشود تا از این شبکه ها استفاده کند. بنابراین شما هم برای افزایش بازدید سایت خود و بهبود کیفیت آن، میتوانید از طریق لینک دهی به شبکه هایی مانند اینستاگرام ، توییتر،تلگرام،لینکدین،پینترست،فیسبوک و ... شانس بیشتر دیده شدن و محبوبیت بیشتر را در بین رقبایتان پیدا کنید. البته شبکه های اجتماعی تنها نمونه ای از فرآیند لینک دهی هستند و نباید انجام این کار را از طریق وبلاگ ها و سایر وب سایت ها فراموش کنیم.

9-کامنت مارکتینگ(Comment Marketing)

اگر هنگام بازدید از یک سایت به بخش کامنت های آن دقت کرده باشید، حتما به این نتیجه رسیده اید که قرار دادن نظرات خود در این بخش چه تاثیر بی نظیری میتواند داشته باشد. درواقع شما با گزاشتن یک کامنت خلاقانه و با کیفیت همراه لینک سایت خود،  میتوانید بازدیدکنندگان آن سایت و مخاطبانش را ترغیب کنید تا از سایت شما دیدن کنند; تنها کافی است در ادبیات خود از واژگان و کلید واژه هایی استفاده کنید که درصد اعتبار وب سایت شما را نشان دهد. با این کار هم شانش دیده شدن خود را بیشتر کرده اید، هم ممکن است سایت مقابل هم از نام و لینک سایت شما در مطلب خود بعدها استفاده کند که این یعنی یک نکته مثبت!

10-ایمیل مارکتینگ(email Marketing)

در آخر به یکی دیگر از راه های ارتباطی که تاثیر به سزایی در سئو و رشد و پرورش سایتتان دارد اشاره میکنیم; اگر بخواهیم به زبان ساده تعریف کنیم، ایمیل مارکتینگ یعنی فرآیندی که باعث بهبود رابطه سایت با مخاطبان میشود. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چگونه این امر میسر است؟آیا فقط ارسال ایمیل های پیاپی به مشتری میتواند او را قانع کند تا از سایت شما بازدید کند؟ پاسخ این است خیر! در واقع شما در ایمیل مارکتینگ باید سعی کنید تا مشتری را از تخفیف ها، اخبار جدید، محصولات جدیدو.. آگاه کنید تا او بهانه ای برای وارد شدن به سایتتان داشت باشد.هم چنین پرسیدن سوالاتی مانند نظرتان در رابطه با فلان محصول چیست؟ آیا از قیمت مناسب برخوردار است؟آیا کیفیت خوبی دارد و...باعث جلب اعتماد و خوش آیند واقع شدن برای خواننده ایمیل شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.